Køkken & catering

Alt fra engangsservice, fødevareemballage og bageartikler til nødder, kaffe & te

Forsyn arbejdspladsens kantine med lækre nødder og snacks, kaffe og te eller chokolade til den søde tand. Gør din frokostpause smagfuld med Lindt chokolade, Earth Control nøddesnacks, tørret frugt og andre snacks. Du kan finde en stor variation af nødder og tørret frugt til at tilfredsstille alle dine smagsbehov.

Til kaffeelskeren der ønsker at booste energien på arbejdspladsen, har vi et stort udvalg af kvalitetskaffe fra en række af de bedste mærker: Nescafé, BKI, Karat, Merrild og Peter Larsen. Vi ved at alle kan lide deres kaffe forskelligt, derfor ønsker vi at udbyde et så varieret sortiment som muligt for vores kunder.

Derfor kan du finde alt fra instant kaffe og økologisk kaffe til hele kaffebønner og formalet kaffe samt en masse kaffetilbehør såsom kaffefiltre til kaffemaskinen eller sukker og fløde til at forsøde morgenkaffen. Derudover kan du finde en masse varianter af Pickwick te og teæsker, Chai te fra David Rio og Wasa knækbrød.

Planlægger du den næste firmafest eller måske et arrangement, så kan du finde et kæmpe udvalg af bordpapir, engangsservice, bageartikler og en masse inden for dekoration og borddækning såsom lys, bordkort og pynt til attraktive priser. Søger du en løsning til beskyttelse eller opbevaring af fødevarer, kan vi også hjælpe dig med dette med masser af produkter inden for fødevareemballage og fødevareopbevaring. 

Samtidig kan du finde et stort udvalg af køkken artikler & el-artikler, så du kan optimere køkkenet med køkkenredskaber, køkkenmaskiner og ikke mindst fade, kander & vaser til anretning og servering. Find lige det du mangler til køkken og kantine lige her. 

Loading...