Logovand

 

Køb logovand med eget tryk til konkurrencedygtige priser

Logovand er en ideel brandingmulighed for virksomheder eller til brug på messer og diverse arrangementer. Vand med et visuelt aftryk repræsenterer din virksomhed eller arrangement udadtil, og er en god måde at sprede et budskab på eller skabe opmærksomhed omkring etkoncept eller et formål. 
Giv din kunde eller gæst mere end bare et fast håndtryk ved ankomst. Byd dine besøgende på 100% naturligt mineralvand med dit budskab på og efterlad et positivt indtryk af din kampagne, dit arrangement eller firmas formål. Vand med logo er en billig løsning og et effektivt værktøj, der skaber blikfang, som kan styrke relationen mellem kunder, samarbejdspartnere eller andre besøgende og dit brand.

Logovandet kan fås i flere flaskestørrelser. Vælg mellem normal mineralvand eller forskellige smagsvarianter såsom citrus, hindbær eller hyldeblomst med/uden brus.

Hvilken type vand får jeg?
Logovandet kommer fra den samme kilde som Aqua D'or og Denice vand. Det kommer derfor fra selvsamme mineralvand tapperi i Brande fra et naturligt vandreservoir under den jyske hede.

Levering:
Vi har forskellige leveringstider alt afhængigt af, hvor hurtigt du ønsker, at have dit vand med tryk i hænde. En standardlevering er på 4-6 uger, hvorefter vi har leveringstider på henholdsvis 5, 10 og 15 hverdage samt express levering på 48 timer.
Med en årsaftale og et aftag på minimum 3 paller er levering samt design og opsætning af etikette gratis.

Hvordan fungerer det?
Hvis du har dit design og en trykklar pdf-fil klar, tilsender du os filen, hvorefter vi behandler ordren. Såfremt du ikke har et færdiglavet design, kan du tilsende os dit logo samt tekst, og så vil vores dygtige grafiker udarbejde et designforslag til dig (399,00.- ekskl. moms).
Standard farven på vandflaskernes låg er altid transparent. Hvis lågene ønskes i en specifik farve, kan det også lade sig gøre. Meddel os den ønskede farve ved bestilling.

Har du spørgsmål eller vil høre nærmere, så tøv ikke med at kontakte os på tlf.: 32 200 777, e-mail: salg@mosnterservice.dk eller skriv til vores live support.  


Loading...