Om

MonsterService ApS har siden 2009 leveret løsninger inden for rengøring & hygiejne, kontor & butik, kantine & catering, sikkerhed & beklædning, lager samt drikkevarer til virksomheder, kontorer, byggepladser, institutioner og privatkunder i hele Danmark.

Vores brede produktsortiment består af flere end 36.000 produkter fra mere end 700 forskellige producenter. Vi servicerer private virksomheder, offentlige virksomheder, skoler, børnehaver, vuggestuer, lægehuse, der strækker sig fra små til store koncerner over til det mindre rengøringsfirma, og til den helt almindelige private forbruger.

Vores ambitioner er høje, og vi stræber efter at forsyne vores kunder med et bredt og varieret udvalg af produkter der dækker ethvert behov - samt en høj service der tilgodeser dine ønsker. Vi følger vores kunders efterspørgsel og tilføjer løbende nye varemærker i forskellige prisklasser og kvaliteter, så vi altid er i front med hvad du, som kunde, ønsker.

Vores mål er at blive en foretrukken webshop, der leverer det du står og mangler på arbejdspladsen eller i hjemmet - samlet på ét sted. Vores support er altid klar med hjælp og vejledning, og vi strækker os langt for at give alle vores kunder en god oplevelse. Kontakt os med din forespørgsel så vi kan levere et ønsket produkt, såfremt du ikke kan finde hvad du søger.

Vores priser er som udgangspunkt lave, men skal der bruges større partier, så brug vores tilbudsmodul, læg varerne i tilbudskurven, fuldfør tilbudet, og herefter går vi igang med at skaffe de bedste priser til dig :-)

Kreditgivning. Som udgangspunkt skal ordre gennemføres via betalingskort. For offentlige virksomheder/institutioner tilbydes EAN betaling. Kreditgivning kan gives til større virksomheder hvor planen er at placere genkøb hos os, send en mail til salg@monsterservice.dk og hør om mulighederne.

Med egne lagerfaciliteter i Storkøbenhavn håndterer vi selv alle forsendelser og distribuerer alle ordrer ud herfra. Samtidig giver vi vores kunder mulighed for egen afhentning af varer på vores lager i Københavns Sydhavn. Husk dog, at det ikke er muligt at købe/afhente varer fra vores lager, førend du har bestilt dem via vores webshop, og du har modtaget en ”ordre er klar til afhentning” e-mail.

MonsterService ApS driver også FirmaFrugt.com - fleksible og sunde frugtordninger med gratis levering til erhvervskunder og institutioner i Storkøbenhavn

Om Monsterservice ApS - Én webshop - Tusindvis af muligheder
Loading...