Rengøring

Find det du mangler til rengøringen på arbejdspladsen og i hjemmet

Det kan være en udfordring at finde de helt rette rengøringsprodukter til at vedligeholde en pæn og ren arbejdsplads. Derfor har vi sørget for at sammensætte et bredt og varieret produktsortiment, inddelt i ovenstående kategorier, så du nemt og hurtigt kan finde, lige det du leder efter - samlet på ét sted.

Vores store udvalg af rengøringsprodukter og rengøringsartikler inkluderer alt fra microfiberklud og skuresvampe til en bred vifte af rengøringsmidler - fx gulvvask, glasrens, universal rengøring, kalkfjerner og meget andet - over til mopper, måtter, affaldssystemer og rengøringsmaskiner. Vi fører en lang stribe af markedets største mærker inden for rengøring, blandt andet: Vikan, Nordisk Micro Fiber, Vileda, Stadsing, Novadan, Clean & Clever, Tana, 3M, Unger, Nilfisk, Borup og mange mange flere.

Hos MonsterSerivce kan du finde alt fra top-professionelle brands til discountmærker i forskellige prisklasser og kvaliteter, alt efter hvad du er på udkig efter. Vi stræber efter at yde den højeste service og en hurtig levering. Størstedelen af vores ordrer leveres inden for 2-3 hverdage. Ønsker du selv at afhente dine varer, har du også mulighed for dette på vores lagerfaciliteter i Københavns Sydhavn. Find alt du har brug for til en effektiv rengøring hos MonsterService.

Loading...