PowerBank Survivor 20100mAh, Black


SandbergSe alle "Sandberg" produkter


Varenummer : 223088
Producentnummer : 420-36


489,60 kr Ex. moms 612,00 kr Incl. moms

Kort beskrivelse:

Sandberg Survivor Powerbank er det ultimative backup batteri til at oplade din mobil og andre mobile USB enheder. Pakket ind i en robust IP67 certificeret skal, kan denne powerbank virkelig klare barsk behandling. Powerbanken er helt vand- stød og støvtæt, så du kan have den med dig under næsten alle forhold, hvadenten du skal river-rafte, bjergbestige, på festival, på camping eller noget helt femte. Med sit enorme 20100 mAh store kvalitetsbatteri har du nok strøm til ca. 8 opladninger af en typisk smartphone, og du kan derfor være helt uafhængig af fast strøm i over en uge. Lad op til 2 USB enheder samtidigt. Kraftig lygte med 30 meters lysstyrke indbygget.

Antal:


OBS! Anmod om et godt tilbud hvis du:

  • er erhvervskunde, offentlig eller selvejende institution
  • regelmæssigt køber de samme produkter
  • har brug for et stort parti som engangslevering
  • er privatkunde og køber for +2.500 kr. ekskl. moms

Hvis du kan sige ja til et eller flere af punkterne, kan du samle produkter sammen i tilbudskurven og sende din anmodning, så vender vi tilbage ASAP med et MonsterTilbud

PowerBank Survivor 20100mAh, Black
Vores varenummer223088
VaremærkeSandberg
Leverandør varenummer420-36
GTIN (EAN)5705730420368

Om billeder og beskrivelser

Vi gør vores yderste for at have vores produktbilleder opdateret, men må tage forbehold for korrekt farvegengivelser, da visningen varierer fra skærm til skærm. Det kan henne, at et produkt er blevet ændret en smule i form og farve fra producentens side, hvorfor billederne er vejledende.

Nogle produkter er vist som ekstraudstyr til et andet produkt, og omvendt er nogle produkter vist med ekstraudstyr.
Husk at sikre dig, at du lægger det rigtige produkt i kurven.

Hvis der skulle forekomme uoverensstemmelser mellem billede, beskrivelse og overskrift på et produkt er det overskriften der gør sig gældende.

Vi tager forbehold for tastefejl, fejl i antal ift. angivne pris, forkerte billeder og prisangivelser samt fejl i beskrivelserne.

Hvis der skulle opstå den mindste tvivl står vi til rådighed for vejledning.

Loading...