Sikkerhed & beklædning

Se et bredt udvalg af produkter inden for sikkerhed & beklædning

Det er vigtigt at være iført det rette arbejdstøj og være udstyret med beskyttende sikkerhedsudstyr, når man udfører et stykke arbejde, der kræver ekstra sikkerhed, eller nødsager opretholdelsen af en specifik hygiejnestandard ved eksempelvis håndtering af fødevarer.

Hos MonsterService kan du finde et udvalg af arbejdshandsker, nitril handsker og engangshandsker fra blandt andet WeCare, Worksafe, Shield, Vileda, Health Line, Hand Safe og ICM. Vi har også beskyttelsesbriller, ørepropper, støvmasker, sikkerhedsdragter og forklæder, kokkehuer og ikke mindst en bred vifte af fareetiketter. Du kan derfor finde produkter inden for sikkerhed og beklædning til ethvert formål og arbejdsmiljø. 

Vi udvider løbende vores produktsortiment, så vi kan dække alle vores kunders behov, med varer inden for sikkerhed og beklædning, rengøring og hygiejne, kontor og butik, kantine og catering og ikke mindst lager. Hold øje med vores webshop, der hastigt vokser sig større med nye varemærker og effektive produkter.

Loading...